Архива на категорија: Десерти

Сортирај по:
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Џ- Џинџер баланс

  Ја завлеков Џ 2 дена плус дека денес е роденден на мојот еден и единствен...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

У- Убава

Подоцна од обично го објавувам овој рецепт. Ем времето туршија ем буквата У. Убава ама за...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Павлова

Планот за П беше Подварок или Падобранци, ама кога го видов снегов утрово само на Павлова...