Архива на категорија: Ручек

Сортирај по:
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Ш – Ширден

Дојде денот, сите ќе куртулите. Последната буква, последниот рецепт од азбукава на манџи што ја почнав...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Ќ-Ќофте!

Мало или не многу мало, дебелко, воздушесто и убаво испржено топче од месо со зачини и...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Р-ребра

Реброто ми е најслаткото од месо. Има и мрсничко и удинче и коска. Комплет како за...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Ѓувеч

Кога го почнав букваров со храна првата буква што ме стави во мисла беше Ѓ. Што...