Сортирај по:
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

У- Убава

Подоцна од обично го објавувам овој рецепт. Ем времето туршија ем буквата У. Убава ама за...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Ќ-Ќофте!

Мало или не многу мало, дебелко, воздушесто и убаво испржено топче од месо со зачини и...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Тарт-живот на село

Буквата Т беше таксана за тулумби или турли тава ама си заврши со Тарт. Како што...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Р-ребра

Реброто ми е најслаткото од месо. Има и мрсничко и удинче и коска. Комплет како за...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Павлова

Планот за П беше Подварок или Падобранци, ама кога го видов снегов утрово само на Павлова...