Архива на категорија: Манџа

Сортирај по:
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Ш – Ширден

Дојде денот, сите ќе куртулите. Последната буква, последниот рецепт од азбукава на манџи што ја почнав...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Ќ-Ќофте!

Мало или не многу мало, дебелко, воздушесто и убаво испржено топче од месо со зачини и...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Сарма

По разни страни и википедии што сами сме си ги уредувале стои дека сарма е традиционално...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Лазања

Лудава азбука на храна што ја правам секоја седмица, стигна до Л. Тоа е првата буква...